ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!! :)

Azért kezdtem ezt a lapot, hogy infót adjak át, a lehető leggyorsabban! :)

Szarban van az ország és szarban vagyunk mi is. Viszont...létesült egy csapat, összefogás, vagy nevezzük rendszernek, ami az életben maradásunkért van. Hogy TE, mint egyén, előre tudj menni, s végre ne túlélj, hanem ÉLJ, és az ország kollektíve is.

 A történet ott kezdődik, hogy van 15.000 hazai üzlet, ahol pénzt kapsz vissza a vásárlásaid után. Más szóval, ez a 15.000 bolt azért, hogy te ODA mész vásárolni hozzájuk - ezzel a hazait támogatva és nem a multikat - pénzt adnak neked vissza, hálából. Nekik pedig, a boltoknak (termékpartnerek), megnő a forgalmuk emiatt, fellendül az üzletük, mert az emberek nem hülyék, nyilván ott fognak vásárolni, ahol kapnak vissza. Tehát a napi kajapénzünket, fodrászpénzünket, fogorvospénzünket, benzinpénzünket nem másoknál, hanem a magyar társainknál hagyjuk, és még vissza is jön belőle.
:)

Tömören tehát azért nagyon jó a rendszer - mely ScienNet néven fut -, mert a magyar kis-és középvállalkozókat támogatjuk, az elköltött pénzünk Magyarországon marad, nomeg saját magunknál. :) 
A ScienNet a Tesco-tól és a többitől - szóval a multiktól - ELfele tereli az embereket, és hazai társainkhoz pedig ODAfele. :)

Azt még nem is mondtam, hogy egymást is automatikusan megjutalmazzuk azért, hogy közösséget alkotunk, mert egymás vásárlásai után is kapunk vissza pénzt. :) És ez még csak a dolgok küszöbe... :)

Ahhoz, hogy csatlakozz, regisztrálsz (ingyenesen) a http://www.sciennet.com/H302682/ címen, kapsz egy azonosítót, meg miegymást, és máris kezdheted.  Viszont kérlek, ha úgy döntöttél, szeretnéd megismerni mélyebben azt, amit mutattam neked, írj nekem! Megtanítalak arra, hogyan tudod a legoptimálisabban kihasználni a rendszert, milyen lehetőségeket ad a kezedbe a rendszer, egyszóval segítek elindulni. :)

Ráadásul, biztosan neked is vannak ismerőseid, barátaid, rokonaid, akik vállalkozóként tevékenykednek, és akiket te is szeretél segíteni..itt erre is lehetőséged van.

Amúgy jelenleg több, mint 400.000 ember használja a rendszert. :) Én nemrég kezdtem - én vagyok a 302682. törzsvásárló :)) - és a célom ezzel a rendszerrel az, hogy anyagilag független legyek, és megvalósítsam azon "legmerészebb álmaimat", melyekhez pénz kell.

Ha úgy döntessz, velem jössz, én maximálisan segíteni foglak. Ha látod benne a fantáziát, ha hajlandó vagy tenni magadért, akkor nosza, gyere, írj, keress meg! :)

 (és gyűjtsd be a többi infót is amit még a lapomon találsz! :P)

Várlak! Nevetés

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 8
Havi: 25
Össz.: 1 866

Látogatottság növelés
Oldal: SCIENNET bevezető
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!! - © 2008 - 2020 - snetalon.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »