ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!! :)

ScienNet regisztrációs segédlet

 Kérlek, mielőtt elindítanád INGYENES regisztrációdat itt, www.sciennet.com/H302682 , olvasd el az alábbiakat.

A regisztráció során a hivatalos adataidat kell megadnod. A ScienNet regisztráció egy titkosított, biztonságos weboldalon keresztül fog történni. Az adatokhoz harmadik személy nem férhet hozzá. Arról is meggyőződhetsz, hogy titkosított és biztonságos rendszeren, keresztül történik a regisztrációd, hogy a weboldal linkje https://-sel kezdődik, valamint a böngésző ablaka jobb alsó sarkában (vagy a cím mellett, ez böngészőtől függ) egy pici sárga lakatot látsz.

Ezeket az adatokat fogják tőled kérni:

  • Mobiltelefonszám: érdemes megadni mobilszámod, mert a regisztrációd után, a saját ScienNet ID számod, PIN kódod és a Web irodádba való belépéshez használható jelszavad egy SMS formájában elküldi a rendszer a telefonodra.
  • Személyes adataid (név, lakcím, születési idő) megadása.
  • Személyi igazolvány szám: ezt mindenképpen pontosan add meg, mert a későbbiekben szükséged lesz rá, amikor  a vásárlási utalványaid felhasználod. 
  • Vezetékes telefonszám: megadása nem kötelező, de hasznos lehet.
  • E-mail cím: elsődleges kapcsolattartási cím, melyre regisztrációd után egy levél formájában megkapod a ScienNet  ID számod, PIN kódod és Web irodádba való belépéshez használható jelszavadat! A jelszavad az első belépés után változtassd meg. 
  • Instruktorod adatai (ez én vagyok:D): a rendszer ezt a részt automatikusan kitölti. 

A többi mezőt hagyd az alap bejelölés szerint.  

Olvasd el a ScienNet szerződési feltételeket, melyeket a szavakra való kattintással érhetsz el az oldal alján található nyilatkozatban.

Elolvasás után a kis pipával jelöld, majd kattints a "tovább" gombra. Ekkor egy új oldalra lépsz, ahol a megadott adatokat ellenőrizheted. Ha hibát észlelsz, lépj vissza és javítsd, ha rendben kattints a "Tovább" gombra. A következő oldalon látni fogod a saját ScienNet ID számod, ill. a regisztráció visszaigazolásaként egy automata e-mailt is kapsz. 

Info:

  • regisztrációd alkalmával valós, élő e-mail címet adj meg, mert erre fogod kapni az automatikus visszaigazolást, valamint ez is szükséges lesz a továbbiakban,  
  • hozzáférést az általunk készített, jelszóval védett tagok oldalához, amin rengeteg hasznos információt, segédanyagot, oktatóanyagot találsz.

A pontatlan és valótlan adatokat, közlő regisztrálókat a rendszer un. "feketelistára" teszi, azaz többet nem regisztrálhatnak a ScienNet rendszerébe.

:)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 2
Heti: 6
Havi: 23
Össz.: 1 864

Látogatottság növelés
Oldal: Regisztrációs segédlet
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!! - © 2008 - 2020 - snetalon.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »